Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 g dried porcini mushrooms
- 500 g boiling water, to soak
- 260 g doongara rice, brown (see Tips)
- warm water, to soak
- 15 g extra virgin olive oil
- 270 g leek, trimmed, white part only, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh oyster mushrooms, thinly sliced
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, thinly sliced
- 200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp lemon juice, to serve
- 50 g pecorino cheese, grated
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1517.5 kJ / 362.5 kcal
- Proteína
- 13.5 g
- Carbohidratos
- 49.8 g
- Grasa
- 10 g
- Grasas saturadas
- 3.3 g
- Fibra
- 6.5 g
- Sodio
- 141 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40min
Mexican corn salad
25 Min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 Min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 Min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 Min
Little citrus puddings (Diabetes)
24h 30min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2h 10min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
Boulangère potatoes
1 Std. 40 Min