Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 g dried porcini mushrooms
- 500 g boiling water, to soak
- 260 g doongara rice, brown (see Tips)
- warm water, to soak
- 15 g extra virgin olive oil
- 270 g leek, trimmed, white part only, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh oyster mushrooms, thinly sliced
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, thinly sliced
- 200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp lemon juice, to serve
- 50 g pecorino cheese, grated
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1517.5 kJ / 362.5 kcal
- Proteína
- 13.5 g
- Carbohidratos
- 49.8 g
- Grasa
- 10 g
- Grasas saturadas
- 3.3 g
- Fibra
- 6.5 g
- Sodio
- 141 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chilli and cheese nachos
35min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 Min
Eggplant and ricotta involtini
1 Std. 20 Min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6 Std. 10 Min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 Min
Zucchini cheddar slice
45 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Mushroom and kale risotto
55min