Dispositivos y accesorios
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
Prep. 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
fresh baby spinach200 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
olive oil20 g
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
new potatoes diced (1 cm)300 g
-
water1000 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
tahini2 Tbsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemon freshly squeezed juice only (approx. 20 g)½
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
7 g
Calorías
731 kJ /
175 kcal
Grasa
9 g
Carbohidratos
15 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Celebrate Spring
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Garlic and White Bean Stew
50min
Tofu stew
30min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Mushroom Broth
30min
Vegetable and Almond Soup
45min
Tofu stew
30min
Chickpea soup with spinach
40min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Chickpea Soup with Spinach
40min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Red Lentil Soup
40min