Dispositivos y accesorios
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
Prep. 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
eating apple firm, cored, quartered1
-
shallot halved1
-
red cabbage cut in pieces300 g
-
dried figs cut in pieces (3 cm)30 g
-
maple syrup10 g
-
white balsamic vinegar30 g
-
cranberry juice30 g
-
rapeseed oil40 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
rocket leaves50 g
-
Gorgonzola dolce crumbled60 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
5 g
Calorías
969 kJ /
231 kcal
Grasa
15 g
Fibra
3.9 g
Carbohidratos
16 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Our Easter Menu
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Multiseed Bread
2h
Asian Chopped Salad
20min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min
Beetroot Salad
10min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Beetroot salad
10min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10min
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
35min
Super Quick Broccoli Salad
5min