Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 60 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 300 g onions, quartered
- 1 Tbsp red wine vinegar
- 3 garlic cloves, crushed (see tip)
- 1 bay leaf
- 500 g tomatoes, halved
- 250 - 300 g water (enough to just cover ingredients)
- 5 g raisins
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 500 g fish fillets, thick, skin on, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 - 500 g fresh mixed seafood, to taste
- 1 Tbsp fresh parsley leaves
- Inf. nutricional
- por 4 portions
- Calorías
- 6873 kJ / 1640 kcal
- Proteína
- 172 g
- Carbohidratos
- 59 g
- Grasa
- 74 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 Std. 15 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Fish Stew
45 Min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Chicken and mushrooms in red wine
45 Min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min