Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 60 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 300 g onions, quartered
- 1 Tbsp red wine vinegar
- 3 garlic cloves, crushed (see tip)
- 1 bay leaf
- 500 g tomatoes, halved
- 250 - 300 g water (enough to just cover ingredients)
- 5 g raisins
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 500 g fish fillets, thick, skin on, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 - 500 g fresh mixed seafood, to taste
- 1 Tbsp fresh parsley leaves
- Inf. nutricional
- por 4 portions
- Calorías
- 6873 kJ / 1640 kcal
- Proteína
- 172 g
- Carbohidratos
- 59 g
- Grasa
- 74 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Crab & Prawn Linguine
25min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1h 10min
Chicken Étouffée
45 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Basque Chicken
1h 10min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Creamed Cod
45 min