Dispositivos y accesorios
Red pesto chicken salad (Skinnymixers)
Prep. 15min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
Red pesto
-
semi sun-dried tomatoes85 g
-
macadamia nuts (see Tips)25 g
-
olive oil20 g
-
Parmesan cheese (see Tips)15 g
-
garlic clove1
-
roasted whole red pepper strips15 g
-
tomato paste1 tsp
-
fresh basil leaves only10 - 20 g
-
pitted Kalamata olives (optional)10 g
-
Greek-style natural yoghurt (see Tips)30 g
-
balsamic vinegar2 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
Salad
-
baby red potatoes cut into thick slices (1 cm - see Tips)500 g
-
chicken breast fillet cut into cubes (approx. 3 cm)500 - 700 g
-
water500 g
-
fresh baby spinach60 g
-
macadamia nuts chopped, to serve20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
526.6 mg
Proteína
31.9 g
Calorías
1352.1 kJ /
321.9 kcal
Grasa
12.9 g
Fibra
4.1 g
Grasas saturadas
2.6 g
Carbohidratos
17.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Skinnymixers classics
12 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Superfood salmon salad
1h 5min
Sticky sesame chicken
40min
Chicken and warm potato salad
55min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45min
Curried chicken salad wraps
50min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Sticky chicken
24h 35min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Chicken Caesar pasta salad
55min
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min