Dispositivos y accesorios
Mexican Lasagna
Prep. 30min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
poblano chilies6
-
14 oz Monterey Jack cheese, cut into pieces, dividedmozzarella cheese cut into pieces, divided14 oz
-
Roma tomatoes quartered21 oz
-
garlic clove1
-
salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water3 ½ oz
-
boneless, skinless chicken breast cut into pieces (1 in.)36 oz
-
white onions sliced3 ½ oz
-
canned sweet corn kernels drained7 ½ oz
-
vegetable oil to fry, as needed
-
corn tortillas18
-
sour cream divided5 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
58 g
Calorías
2339 kJ /
559 kcal
Grasa
28 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
18 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1h
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Beef Barbacoa
2h
Sticky Sesame Chicken
40min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Chicken Noodle Soup
50min
Beef Ragout with Macaroni
30min
Chicken Enchiladas
40min
Chicken Tetrazzini
40min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Beef Lasagna
2h 5min
Chicken Parmesan
1h 10min