Dispositivos y accesorios
Jalapeño Popper Dip
Prep. 10min
Total 1h 10min
12 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
Monterey Jack cheese cubed1 oz
-
panko½ oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
jalapeño peppers stems removed, halved, divided, plus extra, sliced, to garnish6
-
bacon cut into pieces (½ in.)3 oz
-
cream cheese room temperature, cubed (1 in.)16 oz
-
artichokes (14 oz), drained (approx. 8 oz net)1 can
-
mayonnaise4 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
6 g
Calorías
1243 kJ /
297 kcal
Grasa
27 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
10 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Beer Cheese
15min
Poppy Seed Dressing
5min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Chorizo Dip
25min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Jalapeño Poppers
1h
Chicken Salad Sandwich
15min
Cranberry Vinaigrette
5min
Green Chili Deviled Eggs
40min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Cantina Salsa
5min
Chicken Fajita Soup
50min