Dispositivos y accesorios
Jalapeño Popper Dip
Prep. 10min
Total 1h 10min
12 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
Monterey Jack cheese cubed1 oz
-
panko½ oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
jalapeño peppers stems removed, halved, divided, plus extra, sliced, to garnish6
-
bacon cut into pieces (½ in.)3 oz
-
cream cheese room temperature, cubed (1 in.)16 oz
-
artichokes (14 oz), drained (approx. 8 oz net)1 can
-
mayonnaise4 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
6 g
Calorías
1243 kJ /
297 kcal
Grasa
27 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
10 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Thanksgiving Gravy
20min
Beer Marinade
10min
Layered Mexican Dip
25min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Chorizo Dip
25min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Baked Crab Dip
15min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1h 10min
Jalapeño Poppers
1h
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min
Chicken Salad Sandwich
15min