Dispositivos y accesorios
Apple, pear and bay leaf cake
Prep. 15min
Total 1h 15min
10 portions
Ingredientes
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing150 g
-
buckwheat160 g
-
raw almonds100 g
-
Rapadura sugar120 g
-
dried bay leaf1
-
pear (approx. 100 g), peeled and cored1
-
vanilla bean paste1 tsp
-
eggs3
-
baking powder2 tsp
-
salt1 pinch
-
Granny Smith apple peeled, cored and cut into thin slices (5 mm)1
-
brown sugar for sprinkling
-
whipped cream to serve (see Tips) (optional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
108.5 mg
Proteína
6.6 g
Calorías
1525.8 kJ /
363.3 kcal
Grasa
24.6 g
Fibra
3 g
Grasas saturadas
12.1 g
Carbohidratos
28.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Entertaining with Dani Valent
95 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Panforte
1h 30min
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Apple cake
1h
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Almond and pear tart
40min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1h 30min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Zucchini slice
45min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1h 25min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Apple and date cake
1h 30min
Orange and almond cake
2h 20min