![Warm satay chicken salad Warm satay chicken salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DF16C4F0-D0F4-414D-89D5-A473C2391C22/Derivates/92847802-908B-4448-BB08-EFD04E431A1C.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Satay sauce
- 40 g raw unsalted peanuts
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp oil
- 2 - 3 tsp sambal oelek, to taste
- 240 g coconut milk
- 1 ½ tbsp raw sugar
- 1 ½ tsp tamarind paste (see Tips)
- 30 g fish sauce
Coconut rice and chicken
- 300 g jasmine rice
- 700 g water
- 1 garlic clove, roughly chopped
- 160 g coconut milk
- 1 tsp salt
- 500 g chicken thigh fillets, cut into pieces (1-2 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
Salad
- ¼ red onion, cut into small pieces (5 mm)
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices
- ½ tsp salt
- water, to cover
- 150 g raw cashews
- 250 g red cabbage, cut into slices
- 1 bunch fresh coriander (approx. 30 g), leaves and stalks, roughly chopped
- 1 carrot, cut into pieces (1-2 cm)
- ½ red capsicum, deseeded and cut into pieces (1-2 cm)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2901 kJ / 693.4 kcal
- Proteína
- 25.5 g
- Carbohidratos
- 64.6 g
- Grasa
- 36.6 g
- Grasas saturadas
- 14 g
- Fibra
- 6.5 g
- Sodio
- 1194.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sticky chicken
24u. 35min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Easy satay chicken
40 min
Chiang Mai noodles
25min
Coconut poached chicken salad
45 min
Hoisin pork bowl
30 min
Satay noodle salad
35 min
Thai beef salad
1 Std. 20 Min
Sticky sesame chicken
40 min
Asian-style pork noodles
1h
Asian chicken noodle salad
45 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min