Dispositivos y accesorios
Chicken and caramelised onion sausages
Prep. 30min
Total 1h 5min
20 portions
Ingredientes
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm)2000 g
-
pork fat cut into pieces (3 cm)100 g
Caramelised onion
-
olive oil20 g
-
red onion cut into wedges250 g
-
fresh long red chilli cut into pieces½
-
light brown sugar100 g
-
red wine vinegar100 g
-
salt1 tsp
Chicken sausage
-
sea salt1 tsp
-
dried mixed herbs1 tbsp
-
garlic cloves2
-
sausage casings (see Tips)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
411.2 mg
Proteína
15 g
Calorías
801.9 kJ /
191.7 kcal
Grasa
12.3 g
Fibra
0.3 g
Grasas saturadas
3.4 g
Carbohidratos
6.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Homemade sausages
7 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Sayur Asem
Ninguna valoración
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45min
Indonesian white spice paste
35min
Umami Paste
5min
Cheese and jalapeño savoury hot cross buns
2h 10min
Sautéing 12.5 oz Shallots
25min
Tandoori chicken
1h 35min
Mushrooms stuffed with onion ricotta
Ninguna valoración
Korean Fried Chicken
3h 10min
Whey bread with soft cheese (TM6)
13h 15min
Kashmiri garlic naan
1h 50min
Italian sausages
40min