Dispositivos y accesorios
Beetroot gazpacho with horseradish créme
Prep. 10min
Total 1h 40min
4 portions
Ingredientes
Beetroot gazpacho
-
raw beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)300 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)100 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water500 g
-
Lebanese cucumber cut into pieces1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces1 - 2
-
natural yoghurt250 g
-
lemon juice2 tbsp
-
water chilled100 g
-
sea salt to taste
-
ground white pepper to taste
Horseradish créme
-
natural yoghurt100 g
-
ground horseradish jarred1 - 2 tbsp
-
fresh chives finely chopped, to serve1 - 1 ½ tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
551 mg
Proteína
7.9 g
Calorías
656.2 kJ /
156.2 kcal
Grasa
5.1 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
2.6 g
Carbohidratos
17 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Soups for all seasons
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Green goodness soup
10min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Pecan, apple and carrot pudding
1h
Chicken liver pâté
2h 20min
Lentil hotpot
12h 45min
Cod with citrus butter
40min
Mixed mushroom pâté
1h 25min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Ninguna valoración
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Cream of chard soup
35min
Asparagus risotto
40min
Marinated capsicum
55min