Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Beetroot gazpacho
- 300 g raw beetroot, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 1 Lebanese cucumber, cut into pieces
- 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 250 g natural yoghurt
- 2 tbsp lemon juice
- 100 g water, chilled
- sea salt, to taste
- ground white pepper, to taste
Horseradish créme
- 100 g natural yoghurt
- 1 - 2 tbsp ground horseradish, jarred
- 1 - 1 ½ tbsp fresh chives, finely chopped, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 656.2 kJ / 156.2 kcal
- Proteína
- 7.9 g
- Carbohidratos
- 17 g
- Grasa
- 5.1 g
- Grasas saturadas
- 2.6 g
- Fibra
- 4 g
- Sodio
- 551 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beetroot soup (gut health)
40min
Spiced red wine pears
45min
Pears in red wine
3h 20min
Sardines in parcels with green bean salad
Ninguna valoración
Cucumber soup with prawn skewers
Ninguna valoración
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1 godz. 5 min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Cheese soufflés
30min
Pea and lettuce soup with scallops
45min
Broccoli soup with sage oil
30min