Dispositivos y accesorios
Beef, apricot and pine nut pastilla
Prep. 30min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into halves1
-
olive oil plus extra for greasing and brushing30 g
-
ground cumin2 tsp
-
ground cinnamon plus extra for dusting1 tbsp
-
ground coriander2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
saffron1 pinch
-
beef mince500 g
-
water80 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
pine nuts plus extra for garnishing20 g
-
dried apricots cut into quarters150 g
-
sultanas (opcional)50 g
-
lemon zest and juice1
-
filo pastry8 sheet
-
icing sugar for dusting
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Proteína
23.8 g
Calorías
1915.8 kJ /
456.1 kcal
Grasa
25 g
Fibra
6 g
Carbohidratos
31.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Moroccan street food
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Layered Jaffa® slice
2h 30min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Beef stroganoff
35min
Family chicken galette
1h 55min
Harissa lamb with green couscous
40min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Chicken and pesto risoni
35min
Beef ragu
1h 25min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min