Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cheese and polenta dumplings
- extra virgin olive oil, for greasing
- 300 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 190 g polenta
- 80 g self-raising flour
- 1 pinch sea salt
- 1 tsp baking powder
- 100 g full cream milk
- 1 egg
Beef cobbler
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 3 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g beef mince
- 1 tsp raw sugar
- 1 tsp paprika
- 1 tsp ground ginger
- ¼ - ½ tsp ground cayenne pepper, to taste
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground allspice
- 1 pinch ground black pepper
- 400 g canned chopped tomatoes
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 1 tbsp tomato paste
- 400 g canned black beans, drained and rinsed
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2 cm)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4212.2 kJ / 1002.9 kcal
- Proteína
- 65.5 g
- Carbohidratos
- 72 g
- Grasa
- 47.3 g
- Grasas saturadas
- 23.9 g
- Fibra
- 14.7 g
- Sodio
- 1406.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pastitsio
1j 30 menit
Pork meatballs with couscous
50 menit
Pork cannelloni with vegetable sauce
1j
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Apricot chicken risotto
30 min
Beef ragu
1j 25 menit
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 Std. 15 Min
Rustic beef tarts
1j
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40 min
Meatballs in red pepper sauce
30 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min
Classic meatloaf
1 godz. 35 min