Dispositivos y accesorios
Spiced lamb flatbread
Prep. 30min
Total 1h 50min
6 pieces
Ingredientes
Flatbread
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
water150 g
-
sugar1 tsp
-
dried yeast2 tsp
-
bread flour plus extra for dusting300 g
-
salt½ tsp
Meat topping
-
garlic cloves3
-
onions cut into quarters250 g
-
ripe tomatoes cut into quarters500 g
-
salt plus extra for sprinkling1 tsp
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
ground cumin1 tsp
-
ground cayenne pepper adjust to taste½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground paprika1 tsp
-
ground allspice1 tsp
-
dried chilli flakes adjust to taste½ tsp
-
pomegranate molasses2 tbsp
-
lamb mince500 g
Assembly and baking
-
pine nuts30 g
-
lemons cut into quarters2
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
26.6 g
Calorías
1853 kJ /
443 kcal
Grasa
14 g
Carbohidratos
52.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Taste of Arabia
92 Recetas
Suiza
Suiza
The Basic Cookbook
151 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1 Std.
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 Std. 45 Min
Arabian ice cream
10 Std. 25 Min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 Std. 35 Min
Za'atar bread rolls
2 Std.
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Middle eastern stuffed chicken
2 Std. 25 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min
Gazelle horns
1 Std.
Okra and meat stew (bamia)
1 Std.