Dispositivos y accesorios
Spiced pork terrine
Prep. 20min
Total 24h
15 slices
Ingredientes
-
pork throat fat cut in pieces (approx. 2 cm)300 g
-
pork chine, boneless cut in pieces (approx. 2 cm)500 g
-
1 - 2 tsp warm waterfruit brandy (e.g. apple) (optional)1 - 2 tsp
-
warm water2 tbsp
-
raisins2 tbsp
-
nuts shelled40 g
-
dried apricots, pitted50 g
-
dried figs40 g
-
prunes, pitted50 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
egg1
-
salt1 tsp
-
ground pepper1 tsp
-
dried bay leaf2
-
pork caul fat1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Proteína
7 g
Calorías
1176 kJ /
285 kcal
Grasa
27 g
Fibra
1 g
Carbohidratos
3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
French Tradition on your Table
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Lemon tart
2h 15min
Pâté en croûte
8h 45min
Caramel Custard
1h
Orange Campari marmalade
1h 35min
Pineapple passionfruit tart
4h 30min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Ninguna valoración
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27h 35min
Almond quinoa pastry
50min
Golden baklava
25h 25min
Almond pastry
25min
Gluten free Christmas fruit cake
7h 35min