Dispositivos y accesorios
Spiced pork terrine
Prep. 20min
Total 24h
15 slices
Ingredientes
-
pork throat fat cut in pieces (approx. 2 cm)300 g
-
pork chine, boneless cut in pieces (approx. 2 cm)500 g
-
1 - 2 tsp warm waterfruit brandy (e.g. apple) (optional)1 - 2 tsp
-
warm water2 tbsp
-
raisins2 tbsp
-
nuts shelled40 g
-
dried apricots, pitted50 g
-
dried figs40 g
-
prunes, pitted50 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
egg1
-
salt1 tsp
-
ground pepper1 tsp
-
dried bay leaf2
-
pork caul fat1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Proteína
7 g
Calorías
1176 kJ /
285 kcal
Grasa
27 g
Fibra
1 g
Carbohidratos
3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
French Tradition on your Table
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
No ratings
Hakka Yam Abacus
20 min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35 min
Apricot liqueur
1 h
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 h 10 min
Mustard and dill vinaigrette
5 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 h 50 min
Salted Vegetables Duck Soup
2 h 5 min
Apple Strudel
1 h 45 min
Samosas
1 h 35 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 h 30 min
Pâtè with Riesling
3 h