Pasta salad with trout and vegetables
TM6 TM5

Pasta salad with trout and vegetables

4.2 ( 9 valoraciones )

Ingredientes

  • 350 g cherry tomatoes cut into halves or quarters
  • 1000 g water
  • 200 g white wine
  • 100 g orange juice (approx. 2 oranges)
  • 1 ½ tsp salt
  • 400 g fresh skinless, boneless trout fillets (see Tips)
  • 200 g frozen green peas
  • 240 g short dried pasta (e.g. penne)
  • 30 g extra virgin olive oil plus 1 extra tbsp
  • 1 garlic clove (see Tips)
  • 30 g salted capers rinsed
  • 80 g pitted black olives
  • 1 pinch ground black pepper (optional)
  • 1 tbsp lemon juice (optional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
396.7 kcal / 1659.7 kJ
Proteína
21.2 g
Grasa
13.7 g
Carbohidratos
41 g
Fibra
4.3 g
Grasas saturadas
2.4 g
Sodio
847.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 100 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas