
Dispositivos y accesorios
Pasta salad with trout and vegetables
Prep. 20min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
cherry tomatoes cut into halves or quarters350 g
-
water1000 g
-
white wine200 g
-
orange juice (approx. 2 oranges)100 g
-
salt1 ½ tsp
-
fresh skinless, boneless trout fillets (see Tips)400 g
-
frozen green peas200 g
-
short dried pasta (e.g. penne)240 g
-
extra virgin olive oil plus 1 extra tbsp30 g
-
garlic clove (see Tips)1
-
salted capers rinsed30 g
-
pitted black olives80 g
-
ground black pepper (optional)1 pinch
-
lemon juice (optional)1 tbsp
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
396.7 kcal /
1659.7 kJ
Proteína
21.2 g
Grasa
13.7 g
Carbohidratos
41 g
Fibra
4.3 g
Grasas saturadas
2.4 g
Sodio
847.2 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

The Basic Cookbook
183 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Wasabi devilled eggs
25min
Mushroom risotto
30min
Poached eggs
25min
Quick fruit sorbet
10min
Frozen fruit sorbet
10min
Potato cakes
45min
Penne and vegetables
35min
Rice salad
1h
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Chicken velouté meal
40min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min