Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 400 g carrots, cut into pieces
- 300 g leeks, cut into pieces
- 200 g turnips, cut into pieces
- 100 g potatoes, cut into pieces (2 cm)
- 800 g water
- 2 tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground pepper, plus extra to taste
- 200 g fresh baby spinach
- 40 g butter, cut into pieces
- 100 g tomatoes, diced
- 8 eggs, chilled (see Tips)
- 400 g white bread, toasted and cut into strips
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1169 kJ / 279 kcal
- Proteína
- 13 g
- Carbohidratos
- 34 g
- Grasa
- 9 g
- Fibra
- 5.6 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Hearty seven vegetable soup
30min
Tomato and red lentil soup
30min
Chunky mixed vegetable soup
50 Min
Carrot and coriander soup
30min
Tomato soup with ham and cheese wands
1h 20min
Apple cake
1h
Vegetable soup
35min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 Min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1h 40min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min