Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
TM6 TM5

Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach

4.5 ( 4 valoraciones )

Ingredientes

  • 400 g carrots cut into pieces
  • 300 g leeks cut into pieces
  • 200 g turnips cut into pieces
  • 100 g potatoes cut into pieces (2 cm)
  • 800 g water
  • 2 tsp salt plus extra to taste
  • 2 pinches ground pepper plus extra to taste
  • 200 g fresh baby spinach
    o bien 200 g fresh spinach leaves
  • 40 g unsalted butter cut into pieces
  • 100 g tomatoes diced
  • 8 eggs chilled (see Tips)
  • 400 g white bread toasted and cut into strips

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
279 kcal / 1169 kJ
Proteína
13 g
Grasa
9 g
Carbohidratos
34 g
Fibra
5.6 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 100 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas