Dispositivos y accesorios
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
Prep. 40min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
-
onions quartered100 g
-
bacon lardons100 g
-
pork fillet500 - 600 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sweet paprika1 - 1 ½ tsp
-
smoked lean bacon (60-80 g)6 - 8 slices
-
sauerkraut, preserved500 g
-
dried bay leaf (opcional)1
-
juniper berries (opcional)3
-
water500 g
-
potatoes cut in pieces (3 cm)750 g
-
frying oil (e.g. vegetable, groundnut)3 Tbsp
-
onions sliced250 g
-
milk140 g
-
unsalted butter diced40 g
-
ground nutmeg to taste2 - 3 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
47 g
Calorías
2467 kJ /
590 kcal
Grasa
25 g
Fibra
6.4 g
Carbohidratos
37 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Great Taste On Every Level
72 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min
Pulled Pork and Cider Rolls
1 Std.
Pierogi with Meat
1 Std.
Beef Stroganoff
1 Std.
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 Std. 20 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Pork Chops with Orange
2 Std. 25 Min
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 Min