Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
-
8
chicken thighs, skin on, bone in
o bien 8 chicken legs, skin on - 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 250 g yellow onions, halved
- 3 garlic cloves
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
tsp beef stock paste, homemade
o bien ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 4 Tbsp dry Marsala wine
- 900 g water
- 170 g bulgar wheat
- 15 g fresh mixed herbs (eg. coriander, dill, tarragon, parsley), leaves only, chopped, for garnishing
- ½ lemon, for garnishing, cut in slices and halved
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2762.1 kJ / 660.2 kcal
- Proteína
- 42 g
- Carbohidratos
- 28.5 g
- Grasa
- 41.5 g
- Grasas saturadas
- 15.5 g
- Fibra
- 5.5 g
- Sodio
- 406.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Moroccan Chicken and Couscous
45 Min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 godz. 25 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 Min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 Std.
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1 Std.
Mexican Stuffed Peppers
45 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 Std.