Dispositivos y accesorios
Asparagus and Hollandaise Tart
Prep. 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Puff Pastry
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 20 minutes200 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
water cold90 g
-
salt½ tsp
Topping
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
water500 g
-
fine asparagus250 g
-
unsalted butter diced190 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
4 ½ tsp vinegarlemon juice4 ½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper4 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
24.3 g
Calorías
4421 kJ /
1057 kcal
Grasa
87.2 g
Carbohidratos
43.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Everything Easter
11 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Quick Cheese Soufflés
45min
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40min
Potato and Rosemary Flatbread (TM5)
1h
Avocado Pesto Orecchiette
35min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Salmon Soufflé
1h
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1h 50min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Limoncello Tarts
3h 15min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1h 30min