![No-rise Wholemeal Pizzas No-rise Wholemeal Pizzas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fe96ba3c-4d28-4413-bd23-068c2abee032/Derivates/240c1feb-b425-4065-ba01-7127f00779f4.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dough
- 200 - 250 g mozzarella, drained, cut in pieces (2 cm), to taste
-
2
tsp dried instant yeast
o bien 20 g fresh yeast, crumbled - 450 g strong wholemeal bread flour, plus extra for dusting
- 250 g water, warm
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 tsp caster sugar
- 1 tsp fine sea salt
Topping and Assembly
- 20 pitted black olives, halved
- 2 roasted red peppers, preserved, thinly sliced (1 cm)
- 2 red onions, small, thinly sliced (5 mm)
-
190
g red pesto, homemade (see tip)
o bien 1 jar red pesto (190 g jar) - 1 jar artichoke heart, in oil (1 x 280 g jar), drained, quartered
- 2 Tbsp toasted pine nuts
- balsamic glaze, for drizzling
- Inf. nutricional
- por 1 slice
- Calorías
- 1009.1 kJ / 241.2 kcal
- Proteína
- 8.6 g
- Carbohidratos
- 26.1 g
- Grasa
- 11.7 g
- Grasas saturadas
- 3 g
- Fibra
- 2.5 g
- Sodio
- 286 mg
Recetas alternativas
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Vegetable pasta sauce
40min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Baby-friendly Quinoa-coated Chicken Goujons with Homemade Tomato Ketchup
1h 20min
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1 Std. 45 Min
Mini Banana and Oat Bakes
20 Min
Green Bean Pizza
3 Std.
Quinoa and Chia Chips
45min
Baby-friendly Chickpea and Butter Bean Patties
1h 20min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Classic Wholemeal
2h 40 min.
Courgette and Carrot Loaf
45min