Dispositivos y accesorios
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
Prep. 20min
Total 1h 50min
6 portions
Ingredientes
Fish Cakes
-
fresh coriander leaves15 g
-
garlic cloves3
-
olive oil plus extra for frying50 g
-
pollock fillets cut in pieces500 g
-
water500 g
-
fine sea salt1 tsp
-
breadcrumbs400 g
Savoy Rice
-
olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
savoy cabbage cut in pieces150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
long grain rice250 g
-
water800 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
25.3 g
Calorías
1741 kJ /
416 kcal
Grasa
15.6 g
Carbohidratos
43.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
WHITE FISH
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27h
Colcannon
35min
Overnight Oats with Avocado and Kiwi
8h
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1h 20min
Coq au Vin
1h 40min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35min
Hake and Prawn Burger
15min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Salmon Burger
2h 20min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7h 10min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min