Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 garlic clove
- 1500 g water
- 10 g dried shiitake mushrooms, cut into slices
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 4 black peppercorns
- 1 skinless chicken breast fillet, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 250 g fresh tortellini
- 1 carrot, cut into thin slices
- 2 celery stalks, cut into thin slices
- 2 - 3 spring onions/shallots, trimmed and finely sliced on the diagonal, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 846.8 kJ / 201.5 kcal
- Proteína
- 22.9 g
- Carbohidratos
- 17.6 g
- Grasa
- 3.7 g
- Grasas saturadas
- 1.5 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sodio
- 941.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken fusilli with mushrooms
40 min
Risoni with salmon and spinach
25min
Quick veggie pasta salad
30 min
Chicken pesto pasta
30 min
Baked rice croquettes
1h 30min
Penne and vegetables
35min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4 Std.
Chicken and pesto risoni
35min
Pasta primavera
1h
Mushroom and bacon pasta
30 min
Linguine with salmon and herbs
25min
Tomato basil chicken stew
35min