Dispositivos y accesorios
Potted scrambled eggs with asparagus
Prep. 5min
Total 30min
1 portion
Ingredientes
-
oil for greasing
-
asparagus ends trimmed4
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces1
-
butter10 g
-
apple cider vinegar½ tsp
-
water plus 2 tablespoons extra500 g
-
ground white pepper1 pinch
-
sea salt1 pinch
-
eggs2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
343 mg
Proteína
16.6 g
Calorías
1000 kJ /
238.2 kcal
Grasa
18.1 g
Fibra
1.7 g
Grasas saturadas
8 g
Carbohidratos
2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cooking for Me and You
70 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Rhubarb and strawberry fool
2h 15min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15min
Poached eggs
25min
Omelette
30min
Cream of tomato soup
25min
Quinoa puddings with raspberry sauce
2h
Apples with cider sabayon sauce
40min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25min
Berry and red wine trifle
4h 50min
Spiralised vegetable soup
24h 50min