Dispositivos y accesorios
Chaat masala
Prep. 5min
Total 10min
200 g
Ingredientes
-
cumin seeds1 tbsp
-
coriander seeds3 tsp
-
black peppercorns20 g
-
green mango powder (see Tips)1 ½ tbsp
-
black salt flakes (see Tips)3 tsp
-
asafoetida (see Tips)¼ tsp
-
ground ginger¾ tsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
dried chopped mint¾ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 200 g
Sodio
10501.2 mg
Proteína
5.84 g
Calorías
788 kJ /
187 kcal
Grasa
8.55 g
Fibra
14.45 g
Grasas saturadas
0.4 g
Carbohidratos
16.54 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Thai red curry paste
10 Min
Date and tamarind chutney
8 Std. 50 Min
Everyday Indian curry paste
30 Min
Bombay aloo
40 Min
Peanut chutney
10 Min
Tarka dal
30 Min
Samosa with fresh tomato chutney
2 Std.
Gobi masala
30 Min
Achari paneer murgh
1 Std. 5 Min
Cucumber and mint raita
30 Min
Amritsari dal
26 Std.
Sabji (vegetable) curry
30 Min