Dispositivos y accesorios
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
Prep. 20min
Total 1h 35min
6 portions
Ingredientes
-
stale white bread torn in pieces70 g
-
onions quartered300 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
garlic cloves4
-
pitted black olives20 g
-
celery stalk cut in pieces20 g
-
fresh coriander10 g
-
olive oil55 g
-
fine sea salt2 tsp
-
tofu diced200 g
-
plain flour50 g
-
cassava cut in pieces400 g
-
coconut milk260 g
-
sugar plus extra for sprinkling180 g
-
sunflower oil plus extra for greasing15 g
-
cornflour30 g
-
desiccated coconut100 g
-
water1200 g
-
brown rice250 g
-
frozen spinach defrosted, drained150 g
-
frozen green peas100 g
-
baby carrots sliced100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
16 g
Calorías
4678 kJ /
1118 kcal
Grasa
35 g
Carbohidratos
157 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The Modern Vegetarian
60 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Seitan Chilli
25min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Vegan Burger
5h
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Puy Lentil Dip
45min
Quinoa Broth
35min