Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3 - 5 garlic cloves, to taste
- 120 g red onions, quartered
- 40 g olive oil
- 1 Tbsp sweet smoked paprika
- 1 tsp ground turmeric
- 1 pinch saffron threads (opcional)
-
400
g smoked firm tofu, diced (1 cm)
o bien marinated tofu, diced (1 cm) - 250 g roasted red peppers, preserved, sliced (1 cm)
- 500 g cooked rice, leftover, broken up if in clumps or 2 x 250 g ready-cooked rice in pouches
- 50 g tomato purée
- 250 - 300 g boiling water (see tip)
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g frozen peas, defrosted
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- 3 lemons, 30 g juice of 1 and 2 cut in wedges
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1515 kJ / 362 kcal
- Proteína
- 19 g
- Carbohidratos
- 34 g
- Grasa
- 16 g
- Grasas saturadas
- 3 g
- Sodio
- 1033 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Seitan Chilli
25min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min