Dispositivos y accesorios
Beetroot and Kale Pizza
Prep. 15min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
Dough
-
water200 g
-
olive oil35 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
maize flour150 g
-
strong white bread flour150 g
-
strong wholemeal bread flour100 g
-
fine sea salt1 tsp
Topping
-
hazelnuts50 g
-
cooked beetroot cut in pieces250 g
-
olive oil30 g
-
lemon juice only (approx. 15 g)½
-
garlic cloves2
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground cumin or to taste2 pinches
-
kale tough stalks removed then roughly chopped100 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
grated mozzarella200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
33 g
Calorías
3590 kJ /
858 kcal
Grasa
46 g
Carbohidratos
77 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The Modern Vegetarian
60 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Pea Quiche
1h
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min
Tomato and Vegetable Quiche
1h 45min
Pumpkin Quiche
2h 5min
White Bean Salad
5min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Vegetable Tart
1h 15min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min