Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- ½ tsp dried fennel seeds
- ½ tsp cumin seeds
- 1 tsp coriander seeds
- 2 tsp ground turmeric
- 1 piece fresh ginger (2 cm), peeled
- 4 garlic cloves
- 1 - 2 long red chillies, deseeded if preferred
- 4 sprigs fresh coriander
- 1 tbsp olive oil
- 100 g carrot, cut into pieces
- 2 celery stalks, cut into pieces
- 100 g red pepper, deseeded and cut into pieces
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp tamarind paste (see tip)
- 1 tbsp oyster sauce (opcional)
-
1
tbsp brown sugar
o bien 1 tbsp sugar - 900 g water
- 300 g dried French green lentils (see tip)
- 500 g raw sausage (e.g. beef or pork)
- 270 g coconut cream
- 60 g peanut butter
- 150 g broccoli, broken into florets (3 cm)
- 150 g cauliflower, broken into florets (3 cm)
- 100 g fresh green beans, trimmed and cut into thirds
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4092 kJ / 974 kcal
- Proteína
- 49.4 g
- Carbohidratos
- 45.4 g
- Grasa
- 63.1 g
- Fibra
- 22.5 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Quick massaman beef curry
40 min
Curried sausages and lentils
1 godz.
Beef and potato massaman curry
2 godz. 10 min
Potato bake
1 Std. 35 Min
Mexican cottage pie
1 godz. 30 min
Quick chicken curry
35 min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 godz. 15 min
Coconut lamb curry
2 godz.
Curried sausages
40 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1 godz. 15 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min