Dispositivos y accesorios
Red mullet couscous with peppers
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
red peppers cut into large pieces450 g
-
yellow peppers cut into large pieces280 g
-
green peppers cut into large pieces220 g
-
½ fish stock cube (for 0.5 l), dissolved in 250 g waterliquid fish stock250 g
-
freshly squeezed lemon juice (1 lemon)30 g
-
couscous300 g
-
olive oil2 tbsp
-
salt adjust to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
water350 g
-
red mullet fillets (approx. 18-20 fillets) (see tip)600 g
-
fresh coriander finely chopped15 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
35 g
Calorías
2439 kJ /
583 kcal
Grasa
16 g
Carbohidratos
75 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Explore Morocco
10 Recetas
Suiza
Suiza
Taste of Arabia
92 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Champurrado
20min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Chicken Mole
50min
Quinoa Salad
35min
Paella with kidney beans
55min
Vegetable-topped bread
40min
Couscous with Lamb and Vegetables
50min
Mango, Orange and Strawberry Juice
10min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30min
Chicken Pastilla
1h 25min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h