Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
TM31 TM5 TM6

Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce

4.8 (4 valoraciones )

Ingredientes

  • 30 - 40 g watercress, washed and dried, plus extra for decoration
  • 5 - 10 g lemon juice
  • 2 tsp fine salt
  • 1 tsp ground white pepper
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 500 g water
  • 500 g potatoes, cut into pieces (3-4 cm)
  • 10 - 12 green lettuce leaves
  • 500 g sea bass, without head and innards

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1971 kJ / 471 kcal
Proteína
32.55 g
Carbohidratos
38.4 g
Grasa
20.8 g
Fibra
4.9 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas