Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 800 g potatoes, cut into pieces (3-4 cm)
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
-
6
hake steaks (120-200 g each)
o bien 6 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each) - 1 tsp salt, adjust to taste
- 150 g onions, cut into halves
- 1 garlic clove
- 100 g carrots, cut into pieces
- 400 g tomatoes, cut into pieces
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 100 g water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1269 kJ / 302 kcal
- Proteína
- 33 g
- Carbohidratos
- 25 g
- Grasa
- 7 g
- Fibra
- 3.4 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Steamed cabbage and pork dumplings
1 Std. 35 Min
Stuffed vegetables
1h 20 min
Steamed rice
25 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Steamed chocolate cake with whipped cream
1 Std. 10 Min
Vegetable pasta soup, Pork roll with vegetables, Puddings, Muffins
1h 40 min
Carrot Cake
1h 20 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Chicken with tomato sauce
1h
Chicken with egg and almond sauce
45 min
Steamed mushroom and egg pots
40 Min
Penne pasta with tuna
35min