Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 800 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
-
6
hake steaks (120-200 g each)
o bien 6 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each) - 1 tsp salt, adjust to taste
- 150 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove
- 100 g carrots, cut in pieces
- 50 g white wine (opcional)
- 400 g tomatoes, cut in pieces
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 100 g water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1269 kJ / 302 kcal
- Proteína
- 33 g
- Carbohidratos
- 25 g
- Grasa
- 7 g
- Fibra
- 3.4 g
Recetas alternativas
Meatballs with tomato sauce
45 min
Chilli con carne
40 Min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35min
Beef goulash with bread dumplings
1h 30 min
Fruit ice cream
5 Min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Baked spinach and eggs
40 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Frozen fruit sorbet
5 Min
Cod with citrus butter
50min