Dispositivos y accesorios
Risotto verde
Prep. 30min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (approx. 3 cm)50 g
-
lemon peel (1 x 4 cm), no white pith1 piece
-
fresh baby spinach leaves150 g
-
fresh basil leaves only, plus extra to serve2 sprigs
-
eschalots30 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine100 g
-
water700 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
fresh ground black pepper2 pinches
-
pancetta cut into pieces (approx. 1-2 cm)100 g
-
frozen green peas thawed50 g
-
unsalted butter20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
1325.1 mg
Proteína
19.1 g
Calorías
2137 kJ /
508.8 kcal
Grasa
18 g
Fibra
4.5 g
Grasas saturadas
7 g
Carbohidratos
65 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Signature Risottos
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Lentil hotpot
12 Std. 45 Min
Chilli con carne
45 Min
Risotto verde (TM7/TM6)
30 Min
Beetroot risotto
35 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Asparagus risotto
40 Min
Classic mushroom risotto
30 Min
Hommus dip
5 Min