Dispositivos y accesorios
Risotto with lemon, thyme and feta
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
lemon zest only, no white pith½
-
leeks white part only, cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
salted butter20 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water750 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
Danish feta cut into cubes (1 cm)150 g
-
ground white pepper plus extra to taste2 pinches
-
fresh thyme leaves only1 - 2 sprigs
-
salt to taste
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
851.5 mg
Proteína
11.8 g
Calorías
2008.3 kJ /
478 kcal
Grasa
17.3 g
Fibra
2.8 g
Grasas saturadas
9.6 g
Carbohidratos
65.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Signature Risottos
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Pumpkin risotto with bacon
40min
Broccoli salad
10min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45min
Risotto verde (TM7/TM6)
30min
Beetroot risotto
35min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Salmon and fennel risotto
30min
Risotto verde
45min
Asparagus risotto
40min
Classic mushroom risotto
30min
White fish and lemon risotto
30min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min