![Carrot gnocchi with zucchini cream Carrot gnocchi with zucchini cream](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7A0C4219-3E01-46DF-9F98-6D6FE660122D/Derivates/DCE908C7-7A11-4423-A69B-154814E45E4A.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve
- 500 g water, plus extra for boiling
- 500 g carrots, cut into thin rounds (5 mm)
- 600 g zucchini, cut into cubes (1 cm)
- 1 egg
- 2 ½ tsp salt, plus extra to season
- 250 g plain flour
- 30 g eschalots
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 2 pinch ground black pepper
- 1 sprig fresh basil, leaves only, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1993 kJ / 474.5 kcal
- Proteína
- 19.9 g
- Carbohidratos
- 54.9 g
- Grasa
- 17.3 g
- Grasas saturadas
- 6.2 g
- Fibra
- 9.4 g
- Sodio
- 2082.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beetroot risotto
35 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 Std. 5 Min
Sweet potato and chickpea pizzas (Toddlers and beyond)
1klst 10 min
Semolina gnocchi with asparagus
1小时 15 分钟
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 Std.
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 Std.
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 godz. 40 min