Dispositivos y accesorios
Coconut rice pudding with fresh mango
Prep. 10min
Total 25min
8 portions
Ingredientes
-
Arborio rice200 g
-
water950 g
-
coconut milk750 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
salt1 pinch
-
honey100 g
-
eggs beaten2
-
mango flesh only, cut into thin slices1
-
shredded coconut toasted, for decorating
-
fresh mint leaves, for decorating
-
edible flowers for decorating (optional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
61.6 mg
Proteína
5.1 g
Calorías
1527.3 kJ /
363.6 kcal
Grasa
22.4 g
Fibra
1.7 g
Grasas saturadas
17.1 g
Carbohidratos
36 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Eat Well
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Cacao custard (Toddlers and beyond)
20min
Carrot cake bliss balls
40min
Creamed rice pudding with apple and pear compote
30min
Rice pudding
50min
Potato cakes
45min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Coconut rice pudding with banana
50min
Zucchini slice
45min
Coconut and cinnamon teff porridge
30min
Better-for-you custard
15min
Gluten free pasta
50min
Coconut quinoa with sticky mango
30min