Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Rosemary ice puff pastry
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter, frozen and cut into pieces
- 200 g plain flour
- 1 tsp sea salt
Pumpkin and lentil filling
- unsalted butter, for greasing
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds
- ¼ tsp dried rosemary
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 150 g red lentils, rinsed and drained
- 460 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g pumpkin, cut into pieces (2 cm)
- full cream milk, for brushing
- Inf. nutricional
- por 6 portions
- Calorías
- 14097.6 kJ / 3356.6 kcal
- Proteína
- 71.2 g
- Carbohidratos
- 273.2 g
- Grasa
- 212.6 g
- Grasas saturadas
- 115.5 g
- Fibra
- 46.3 g
- Sodio
- 5355.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Lentil bolognese
30 min
Lentil moussaka
3h 30min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Vegetarian chilli
35 Min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Kumara sausage rolls
1 Std. 15 Min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Sweet potato lasagne
1j 20 menit
Caribbean curry
40 min
Butternut mac and cheese
45 Min