![Lentil and pumpkin pot pies Lentil and pumpkin pot pies](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7B010C64-9BF9-447E-9579-03DBA9822B7D/Derivates/6C277633-91ED-4A34-9D5F-FD2090B313CF.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Rosemary ice puff pastry
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter, frozen and cut into pieces
- 200 g plain flour
- 1 tsp sea salt
Pumpkin and lentil filling
- unsalted butter, for greasing
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds
- ¼ tsp dried rosemary
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 150 g red lentils, rinsed and drained
- 460 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g pumpkin, cut into pieces (2 cm)
- full cream milk, for brushing
- Inf. nutricional
- por 6 portions
- Calorías
- 14097.6 kJ / 3356.6 kcal
- Proteína
- 71.2 g
- Carbohidratos
- 273.2 g
- Grasa
- 212.6 g
- Grasas saturadas
- 115.5 g
- Fibra
- 46.3 g
- Sodio
- 5355.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Lentil bolognese
30min
Black bean enchiladas
1h 20min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min
Butternut mac and cheese
45min
Vegetable lasagne
1u. 35min
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Three-bean shepherd's pie
26sa
Hearty lentil chilli
50min
Broccoli mustard pasties
1 Std. 55 Min
Mashed pea and corn slice
40min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1u. 35min
Potato and green pea curry
50min