![Zesty avocado with crab Zesty avocado with crab](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/56C1A963-F494-4DC1-86B0-891567B6CECC/Derivates/1F7D9463-7FC3-4967-AF53-530410BA8CAD.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g avocados, flesh only (approx. 350 g flesh)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 80 g crème fraîche
- 1 lime, zested and juiced
- 200 g water, plus extra to taste
- flaked salt, to taste
- 70 g celery stalks, cut into small pieces (5 mm), reserve leaves for garnishing
- 100 g cucumber, peeled, deseeded and cut into small pieces (5 mm)
- 120 g crab meat, cooked and chilled
- fresh ground black pepper, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 576.6 kJ / 137.3 kcal
- Proteína
- 3.8 g
- Carbohidratos
- 1.2 g
- Grasa
- 12.1 g
- Grasas saturadas
- 3.8 g
- Fibra
- 5 g
- Sodio
- 174.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Prawn and saffron risotto
30 min
Whole cauliflower with pea purée
40 min
Cucumber soup
25 min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10 min
Basic vegetable stock
1h
Mushroom cappuccino
25 min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Zucchini soup
25 min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Cream of mushroom soup
20 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min