Dispositivos y accesorios
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
Prep. 10min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
Pangrattato
-
bread day old rustic bread45 g
-
garlic cloves2
-
lemon zest only, no white pith1
Tonnato sauce
-
tuna, canned, in brine drained185 g
-
small dried anchovies2
-
egg yolks2
-
lemon juice40 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil plus extra to fry150 g
-
baby pickled capers30 g
Brussels sprouts
-
water250 g
-
Brussels sprouts trimmed and cut into halves500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
384.7 mg
Proteína
11 g
Calorías
1370.9 kJ /
327.7 kcal
Grasa
27 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
4.5 g
Carbohidratos
13.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Everyday
68 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Honey soy tofu with steamed rice
40min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2h 25min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40min
Lemon and Parmesan Chicken with Spiralized Zucchini Pasta
30min
Pickled red onions
1h 50min
No-roll cheesy broccoli quiche
1h 25min
Sunday lamb roast
Ninguna valoración
Smokey Liptauer Canapes (Diabetes)
40min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20min
Steamed Seafood Tower
40min