Dispositivos y accesorios
Black tahini banana bread
Prep. 10min
Total 1h 20min
10 slices
Ingredientes
Banana bread
-
unsalted butter softened, plus extra to grease150 g
-
ripe bananas (approx. 4 bananas), cut into pieces350 g
-
soft dark brown sugar150 g
-
eggs2
-
plain flour170 g
-
cornflour30 g
-
black cocoa powder (see Tips)2 tbsp
-
salt2 pinches
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
black tahini (see Tips)100 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
black sesame seeds to sprinkle (optional)
Ricotta cream (optional)
-
sugar20 g
-
smooth ricotta cheese250 g
-
Greek-style natural yoghurt50 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
215.1 mg
Proteína
8 g
Calorías
1614.2 kJ /
385.8 kcal
Grasa
19.9 g
Fibra
2.5 g
Grasas saturadas
9.4 g
Carbohidratos
45.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Black limited edition Thermomix®
16 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Sunflower Butter
25min
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1h
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Nut butter dressing
5min
Basic nut butter
30min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min
Magnolia Kitchen brownies
1h 10min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8h 15min
Japanese toasted sesame salad dressing
10min
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3h 45min
Hazelnut banana bread
1h 15min
Black tahini
20min