Fish Stew
TM6 TM5 TM31

Fish Stew

4.7 ( 10 valoraciones )

Ingredientes

  • 50 g extra virgin olive oil
  • 100 g onions quartered
  • 2 roasted red peppers, preserved
    o bien 2 red peppers
  • 2 garlic cloves
  • 100 g tinned chopped tomatoes
  • 150 g dry white wine
  • 200 g fish stock
  • 8 - 10 saffron threads
  • ½ tsp smoked paprika hot or sweet
  • 1 pinch fine sea salt
  • 500 g potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)
  • 500 g fresh mussels scrubbed and debearded
  • 800 g gilthead bream, gutted, cleaned sliced (5 cm)
  • 1 Tbsp fresh parsley leaves only, roughly chopped

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
454 kcal / 1899 kJ
Proteína
49.59 g
Grasa
18.04 g
Carbohidratos
23.42 g
Fibra
2.88 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 100 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas