Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 200 g onions, quartered
- 400 g lamb shoulder, preferably bone-in (see tip), cut in pieces (4 cm x 4 cm)
- 3 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 40 g olive oil
- 400 g carrots, cut in pieces (approx. 1.5 cm)
- 250 g turnips, cut in 6 or 8 pieces (depending on size)
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 900 g water
- 300 g chicken breasts, skinless, cut in fine strips (approx. 2 cm long)
- 6 spicy sausages (e.g. merguez) (opcional)
- 400 g courgettes, sliced (approx. 1.5 cm)
- 350 g couscous, medium grain
- 70 g raisins
- 350 g tinned chick peas, drained
-
1 - 2
tsp harissa paste
o bien 1 - 2 tsp chilli paste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3753 kJ / 900 kcal
- Proteína
- 51 g
- Carbohidratos
- 70 g
- Grasa
- 43 g
- Fibra
- 11.7 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Marble cake
2 godz. 10 min
Chocolate cake
45 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 godz.
Squid with Ginger and Soy
40 min
Spinach Fatayers
2 godz.
Marble Cake
2 godz. 10 min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Pollock Croquettes with Olives
1 godz. 40 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min