Versiones compatibles
Black bean tomato soup with coriander lime cream
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 g olive oil
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 1 garlic clove
- 80 g celery, cut into pieces
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra for garnishing
- 50 g roasted red capsicum
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp chilli powder
- 1 tbsp tomato paste
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 400 g canned diced tomatoes
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- ¼ tsp salt
- 1 lime, zested and juiced (1 tsp juice), plus extra lime wedges to serve
- 70 g sour cream
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 922.5 kJ / 219.5 kcal
- Proteína
- 6.5 g
- Carbohidratos
- 12.5 g
- Grasa
- 13 g
- Grasas saturadas
- 5.7 g
- Fibra
- 7.2 g
- Sodio
- 588.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Curried carrot and ginger soup
40 min
Tuscan bean soup
40 min
Tomato and lentil dahl
35 min
Creamy tomato and basil soup
30 min
Vegetable chilli
50 min
Smoky Mexican bean soup
35 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Tuscan bean soup
30 min
Vegetarian chilli
35 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min