Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- ½ orange, zest only, no white pith
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g orange juice (approx. 1 orange)
- 450 g carrots (approx. 4), peeled and cut into thirds
- 250 g green apple, cut into quarters and cores removed
- 2 celery stalks (approx. 120 g), cut into halves
- 1 pinch sea salt (optional)
- 60 g walnuts, chopped (optional)
- 1 tbsp olive oil (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 609 kJ / 145 kcal
- Proteína
- 2.4 g
- Carbohidratos
- 9.5 g
- Grasa
- 10 g
- Grasas saturadas
- 0.9 g
- Fibra
- 5 g
- Sodio
- 77 mg
Recetas alternativas
Curried carrot and ginger soup
40 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Spicy cauliflower soup
20 min
Broccoli salad
10 min
Beetroot salad
10 min
Vegetable soup
35 Min
Beetroot salad
10 min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10 min
Rice salad with warm mustard dressing
1 Std. 40 Min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min