Versiones compatibles
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Gorgonzola panna cotta
- 90 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (2 cm)
- 400 g full cream milk
- 300 g pouring (whipping) cream
- ¾ tsp agar agar powder (see Tips)
Pear and walnut salad
- 30 g macadamia oil
- 1 tbsp lemon juice
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 100 g mixed salad greens
- 50 g walnuts
- 1 pear, cut into halves, cored and cut into thin slices
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1690.5 kJ / 402.5 kcal
- Proteína
- 9.7 g
- Carbohidratos
- 9.9 g
- Grasa
- 36.3 g
- Grasas saturadas
- 16.4 g
- Fibra
- 1.6 g
- Sodio
- 340.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pâtè with Riesling
3 Std.
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Pears in red wine
3h 20 min
Blue Cheese Soufflés
45 min
Romesco dip
10min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Prawn salad with horseradish cream
1h
Sunny gazpacho
25 min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Colcannon
40 min