Dispositivos y accesorios
Brinjal (eggplant pickle)
Prep. 10min
Total 1h 30min
1010 g
Ingredientes
-
fresh ginger peeled and cut into slices (2 mm)30 g
-
fresh long green chilli cut into halves1
-
garlic cloves2
-
ground turmeric2 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
chilli powder½ tsp
-
malt vinegar150 g
-
brown sugar110 g
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
fenugreek seeds1 ½ tsp
-
vegetable oil or light olive oil130 g
-
sea salt1 tbsp
-
eggplant cut into pieces (1 cm)600 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1010 g
Sodio
9237.1 mg
Proteína
10.1 g
Calorías
7423 kJ /
1767 kcal
Grasa
136.4 g
Fibra
20.2 g
Grasas saturadas
16 g
Carbohidratos
126.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Cranberry and rosemary chutney
40min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Citrus marmalade
2h 20min
Tomato ketchup
1h 25min
Tandoori paste
5min
Madras curry powder
15min
Spiced tomato chutney
30min
Garam masala powder
5min
Herbed lavosh
55min
Masala bread rolls
1h 15min
Plum paste
1h
Spicy peach and mango chutney
45min