Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Sourdough starter
- 150 g wholemeal plain flour
- 1000 g warm water
- 45 g rye bread (approx. 2-3 slices), cut into quarters
- 1 garlic clove, cut into slices
Soup
- 70 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 100 - 150 g bacon, cut into cubes (1 cm)
- 100 g Polish sausage, cut into slices (0.5 cm)
- 700 g water
- 200 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 dried bay leaves
- 3 allspice berries or ¼ tsp ground allspice
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 8 dried porcini mushrooms, cut into thirds, soaked
- 2 tsp dried marjoram
- 1 tsp fresh horseradish, grated (opcional)
- 50 g sour cream
- 4 hard-boiled eggs
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2428.9 kJ / 580.5 kcal
- Proteína
- 19.7 g
- Carbohidratos
- 52.8 g
- Grasa
- 32.2 g
- Grasas saturadas
- 10.4 g
- Fibra
- 4.2 g
- Sodio
- 691.3 mg
Recetas alternativas
Potted scrambled eggs with asparagus
30 min
Sauerkraut soup
50 min
Baked pâté
3h
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 Std.
Asparagus and potatoes with hollandaise
50 min
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
15 Std.
Honey loquat paste
1 Std.
Baked spinach and eggs
35 min
Pearl rice meatballs
2 Std.
Pear mulled wine
30 min
Sausage dogs
2 godz. 5 min
Savoury crêpes
45 min