
Dispositivos y accesorios
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
Prep. 25min
Total 3h
12 portions
Ingredientes
Saffron and sage bread
-
mixed dried fruit (e.g. apricots, cranberries, sultanas)200 g
-
nuts (e.g. walnuts, pecans, pistachios)100 g
-
water150 g
-
saffron1 pinch
-
dried bay leaf1
-
allspice berries4
-
baker's flour500 g
-
dried instant yeast10 g
-
honey50 g
-
eggs3
-
unsalted butter softened40 g
-
full cream milk150 g
-
salt1 pinch
-
fresh sage leaves finely chopped15
-
ground cinnamon1 tsp
Ginger butter
-
glacé ginger120 g
-
ground ginger1 tsp
-
unsalted butter cut into cubes (2 cm)150 g
Inf. nutricional por 1 portions
Calorías
447.3 kcal /
1878.8 kJ
Proteína
9.6 g
Grasa
20.4 g
Carbohidratos
55.5 g
Fibra
4.8 g
Grasas saturadas
9.9 g
Sodio
48.3 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Entertaining with Dani Valent
95 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda