Dispositivos y accesorios
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
Prep. 10min
Total 12h 20min
10 portions
Ingredientes
-
dairy free dark chocolate200 g
-
coconut milk (unsweetened)500 g
-
sugar150 g
-
egg yolks4
-
salt (optional)1 pinch
-
ground cinnamon1 tbsp
-
ground chilli¼ tsp
-
natural vanilla extract1 tbsp
-
fresh red chillies deseeded if preferred, for garnishing2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
31.5 mg
Proteína
3.6 g
Calorías
1122.9 kJ /
267.3 kcal
Grasa
16.1 g
Fibra
1.6 g
Grasas saturadas
11.2 g
Carbohidratos
27.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Beat the heat
23 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min
Vegan butter
8h 5min
Fennel, date and nut bread
1h 15min
Gluten free pita bread
1h 15min
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Gluten free plain flour
5min
Raw apple pie
3h 25min
Raw chocolate beetroot cake
2h 15min
Gluten free chocolate halva cake
1h
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9h 40min
Gluten free lamingtons
1h 30min
Gluten free ANZAC biscuits
45min